ramadhan giveaway: address please!

So here are the lucky winners… drumroll…

*Dam dam dum bunyi mercun*

Congrats to the winners!

Congrats... err... just one winner?

Message to the winners:

Mamamya – I need your address! Yg akak bg dulu2 tu tak ingat letak kat mana.

eB Ezrin – I got your address, thanks.

Jaja’Z – Liza nak buat pahala, so dia bagi Kak Jaja dia punya. Lagipun dulu Dieya dah bagi Liza FM London, so dia kata takpelah, kesian kat Kak Jaja. Maka silalah melompat2 kegembiraan.. hahaha.. and I need your address!

Mrs Linda – I need your address!

Messy Mummy – I got your address, thanks.

Anonymous from Singapore – I need your address!

Please e-mail me your address soonest because I plan to mail everything in a couple of days, supaya peti2 sejuk anda boleh bergaya dengan FM raya.

By the way, takde sapa2 ke yg nak balance KC tu? Lelong… lelong… stock clearance…

Actually I kind of guessed that not many would want them. Trust me, I searched high and low for Saudi Arabia FM, tak jumpa! So apa kata korang improvise. Tepek magnet kat belakang KC tu, jadi laa dia FM… kan… kan… kan…

Kalau takde sapa2 nak, I’ll randomly give them to the existing FM winners je lah. Senang pos satu envelope. What the winners wanna do with them, terpulanglah. Nak pakai sendiri ke, nak bagi org lain ke, up to you.

Okie dokie… once again… don’t forget to e-mail to me your address!

6 comments:

JaJa'Z said...

terkejut nyahhhhhhhh..alhamdulillah..ada rezeki jugak utk akak..heheh..thanks lizaaaaaaaaa :p

~jeet~ said...

i tunggu je...malu nak mintak awal2..hahaha...can i have KC4 please? memang betul, x jumpa pon benda-benda ni kat sana ;)

Mamamya said...

sori dieya lewat baca n3 ni..ok2 nnti akak sms je blh x???

Anonymous said...

as'salamualaikum, masya Allah so happy here!! thanks a zillion dear!! ((hugsssssss))

dieya said...

k jaja,
apa laa agaknya k jaja dah jampi.. sampaikan liza dgn rela hati nak bagi k jaja FM tu!

jeet,
sure babe, KC 4 goes to you! elelele malu laa pulak.. nyampah tauuu!

k lieya,
boleh2 no prob. jgn lupa sms ya.

k salmah,
wa'alaikumussalam, u r most welcome :-) i've received your address. inshaAllah the KC will reach you soon!

Mrs Linda said...

Dieya

add i