wordless wednesday

15 comments:

Hjh Noralenna Abbas said...

Handphone rupanya! Kreatif memang kreatif.

ninie said...

Creatifnya...how do get it!??
Oh...BTW...Hari Raya Dieya... :)

JaJa'Z said...

alah..jawpaan akak semalam kira dah dekat sangat2 lah..kan hp casing jugak tu..hehhe..dasyatnya hp..kalah iphone..hehhe

Mamamya said...

wawwwwwieeee...kacak bergaya!!! hehehee....canggihnya...how much ni dieya....cam nak present kt seseorg lah...

Shue said...

a real handphone? wow, that's cute.

dieya said...

aunty nora,
sgt kreatif. tak lama lagi proton pun keluar hand phone kot ;-)

ninie,
a friend bought it in singapore during IT fair last week. selamat hari raya to u too, maaf zahir batin!

k jaja,
hahaha tekaan k jaja tu mmg dah dkt sangat2, sikiiit je lagi nak kena. shape dah mmg lawa. bila slide pulak dia bunyi "vrooommm".. very cool!

k lieya,
sangat cun! my friend beli kat singapore masa IT fair harga dlm SGD 120++ so convert duit kita about RM 300. tapi skrg IT fair dah abis, dia ckp kalu nak beli cari kat Sim Lim Square.

shue,
yup, the real thing. super cute indeed.

eB ezrin said...

wallawei.... suker ar... engakan mouse ;p

dieya said...

eB,
smart kan! kalau mouse cam susah je nak pegang, bentuk tak ergonomic ;-)

Erin said...

coolnye! my nephew mesti sgt suka...tp x dapat lg la nak carik kat mesia ni kot kan

ahkakbatik said...

chais... hilanglah vogue kaktek pakai henpon keta menan!

Dyanna said...

I want to sing...

"Transformers... Robots in disguise"

Messy Mummy said...

Cool! tapi dpt kat budak2 selamat lah jawabnya... :p

dieya said...

erin,
lom penah jumpa lagi kat mesia. ntah bila laa nak sampai. bab technology ni kita selalu lagging kan.

kaktek,
kalu ada henpon bentuk botol kicap musti kaktek nak pakai kan.. kan.. kan..

dyanna,
bumblebee rocks!!!

mm,
hahaha.. memang selamat! ada yg buat racing mcm kereta tamiya nnt :-D

lilik said...

ko beli ke?? :)

dieya said...

lilik,
tak laa.. member kat opis punyer