wordless wednesday

10 comments:

Sha@Mama Tina said...

Allah..sian sungguh pc akak ni bisu la dieya. Soundcard rosak dah...huhu tak leh la dengar the power of words tu..haih..

Lelord said...

Huhu akak pun xleh bukak kuat sgt terjah guna ipon jek, doha skang br kul 3.35am karang terjaga lak najlaa kat sblh ni

eB ezrin said...

xleh tgk la dieya.. hu3

Anonymous said...

I cried when I watched and listen to this video. Thank you, you made my day.

Kalau boleh sedekahlah setiap hari, tak kiralah sedeqah ayat Al-Quran, duit atau makanan.

TETAPI JANGAN AMBIL KESEMPATAN ATAS BELAS KASIHAN ORANG.

Azian

Citarasa Rinduan said...

kak ayu dapat dengar suara.. tapi melody belakang menghalang

but. nie ww yang terbaik pd mata kak ayu

dieya said...

k sha,
ala ye ker.. nanti k sha beli earphone yek.. boleh tengok tv online :-)

k lelord,
takpe2 nnt dah siang tengok kat lappy pulak :-)

eB,
ye ke? maybe ofc network block kot. try tgk kat rumah nnt k.

azian,
such a beautiful video kan! betul tu, very good advices u hv there.

k ayu,
thanks k ayu! sangat mendalam kan!

Mamamya said...

alahai...broadband kat umah ni masih slow kalah siput 'gonggong' lah dieya...lambat sungguh nak loading.......:(

Hjh Noralenna Abbas said...

Yes, words are powerful if they are nicely and positively expressed.

Anonymous said...

kaktek dengar clear every word and sound of music.. kira texas ni canggih ek..hahaa...

messagenya memang sayu sangat...

dieya said...

k lieya,
laa yer ker.. dah reached the limit kot.. kena tambah capacity ni, bagi laju mcm harimau malaya ;-)

aunty nora,
totally agree!

kaktek,
heppp.. apa ni org texas mls login!
the vid's msg.. straight to the heart..