wordless wednesday

9 comments:

eB ezrin said...

ha ha ha... kat ner tuh? adeiiii

dieya said...

eB,
kat the top of table mountain, south africa. atas gunung kena jimat air :-D

Nazimah said...

Tp mmg betul pun, kena jimat air x kira kat mana2 pon, hehehe. Lebih2 lg kat atas gunung sana ha! Hehehe...

All the best for your exam! :D

Nazimah said...
This comment has been removed by the author.
dieya said...

ct,
yeah betul :-D
thanks! one more paper to go!!!

PatinPasta said...

Dieya,
Hehe! Lawak! Warning gitu je tak pe. Jangan time kita dalam toilet, air betul2 tak de. Haru!

And good luck for your last paper!

dieya said...

aida,
hahaha.. bukan org spain dah biasa lap2 je pakai tisu ke? ke ada org bawa botol air mineral masuk toilet? :-p

Erin said...

Talking about toilets, the first thing i do when i get into one is to check ada ayaq tak...mesti bukak pili dulu. pernah jd kat my dad, dah 'selamat' baru sedar takde air. not gonna tell what he did hahaha

dieya said...

erin,
you're evil! the more you say u r not gonna tell, the more i'm thinking of it! hahaha!