wordless wednesday

11 comments:

Zuraida said...

oh if only...

*praying hard it happens!!!*

dyanna said...

good news.

Mamamya said...

:D

dieya said...

zue,
amiiiiin!!!

dyanna,
yeah, good if it happens!

k lieya,
tu jek??? mentang2 wordless yek :-D

Sha@Mama Tina said...

*wink*Wink*

dieya said...

k sha,
^_^ hiksss!

Nazimah said...

yeay, dieya belanje!!! :D

JaJa'Z said...

i like!!! nampak gaya nya macam bleh tambah list 'must eat' bila ke kl nanti jek..hehheh

Maya Marisa said...

dieya,

nie cerita basi daaaaaa...muahahhaa
gelak evil tak hengat punya.

salary review/adjustment nie good to hv every 2-3 years. keeping up with the economic trend and inflation.

errr...ex-accountant pun bole kaaa??

PatinPasta said...

Dieya,
Muka gelak sampai sepek habis mata tu yang tak larat nak gelak tengok. Hehehehe!

Hope it happens.. soon!

dieya said...

ct,
yeay! kalau dpt juta2 confirm bleh belanja naik roller coaster kat times square :-p

k jaja,
hahaha i no worries, kalau ye laa kan semua restaurant kat kl kita serang ek!

k pah maya,
wahahaha gelak2 jgn tak gelak! every yr pun kata nak increase kan? eh.. ex-accountant jgn sibuk okay :-p

aida,
amiiiiin! ifit happens i'll buy the nx tix to huelva and bring u lots of petai :-D