mr. bean’s wisdom in practice

Went to Giant for lunch with a bunch of colleagues. Miss A parked her car next to a blue Iswara, right in front of Starbucks.


The white MyVi was Miss A’s car. To the left was the blue Iswara in question.

What was so interesting about the blue Iswara?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*Eh macam best lak letak bintang2 ni, letak lebih sikit lah*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Okay enough bintang2, check out the pic below.


The car didn’t have a steering wheel!

Bak kata my colleague Miss B, “Macam kereta Mr. Bean pulak, keluar kereta cabut steering. Confirm takde orang curi!”

Hahahahahahaha!

12 comments:

JaJa'Z said...

hahhaha...dia cabut bawak pi opis kot..utamakan keselamatan...biar la tanggal sterring dr keta hilang...hehheheh

dieya said...

tuh laa.. sakan kitorang gelak tengok keta takde stereng ni.. sapa laa yg tinggal kereta gitu.. ish2

ZuNas77 said...

hahaha..Nadiah, tgk interior kete ni i rasa mcm kete curi yg di tinggalkan kat parking lot je...org amik mana yg leh cabut..if seat tu leh cabut pun confirm takde dah seat tu..lagi tinggi darjat dia dari kete Mr Bean..hahaha..

-farahsu- said...

ko nih nadiah..ape plak stail keta mr.bean tu stail keta F1 tau hahahaha...

dieya said...

zu,
memang kereta tinggal kot, tuh yang habis barang2 dlm tu kena cabut. wahahaha.. seat tu tunggu masa je kot nak hilang!

farah,
wakakaka!!! yer laa kan.. f1 style!

Citarasa Rinduan said...

dieya--
sangat lucu...
betul pendapat kamu..like mr bean...
sumpah..kak ayu gelak sampai umai terjaga ko.....

dieya said...

k ayu,
kelakar sgt kan! hahaha kesian umai.. mimpi ngeri agaknya tiba2 dengan ibu dia gelak2 tengah malam :-D

Maya Marisa said...

dieya,
i tak tau pun mr bean angkut steering...kalau F1 driver i tau ler babe..hehehe
p/s: i am a DIE hard fan of McLaren..

dieya said...

maya,
ish u ni.. kecik2 tak tengok mr bean ke?
i was a hakkinen fan, so that time indirectly sokong mclaren jugak. now an alonso fan, the team ain't matter. pendek kata kalau alonso bawa kancil pun i tatappp sokong jugak!

Mya.Teddon said...

HAhaa. xpenah jumpa! ha a mcm mr.bean! nice nice..

PatinPasta said...

Dieya,
Muahaha! Either macam Mr Bean or Iswara tu lagik canggih dari keta Mr Bean sebab owner dia buh auto cruise device. Sebut jek alamat rumah kat lubang aircond tu, pastu keta terus automatic starts up and drive itself. Kan? Kan? :D

dieya said...

yaya,
sebijik kan! kelakar betul! lawak tengah hari :-D

aida,
woohoo.. ada autocruise eh! kalau i sebut huelva, andalucia agak bleh jumpa umah tauke patin tak? i rasa kaktek musti nak keta nih, dia nak suruh autocruise gi kilang kicap kipas udang.