mcd breakfast jom!

Good morning everyone!

Sudah makan? Belum?

Click on the following image to enlarge, print the coupon and let’s have breakfast at McD!



Got it from a friend who found it on McDonald’s Malaysia Facebook page. Two free Big Breakfast for RM 5 purchase. Awesomeness! Promo is until 31 March 2011. They accept black and white printouts. Yes, I’ve checked :-p

I do love McD breakfast, but haven’t been there in the morning for quite a while. Previously I could park my car right in front of McD at Skypark and quickly run inside to tapau something before heading to work. Not anymore. The security guards are a lot stricter now. Even if there’s someone waiting in the car, you can only leave it idle for 5 minutes or the guards will come with their big yellow clamps.

Perhaps I’ll drop by McD tomorrow before heading to Spanish class. Gosh I’ve skipped Spanish for two weeks! Kesian Jeet kena soal siasat dengan cikgu kenapa partner in crime dia ni ponteng kelas. No te preocupes chica, voy a la clase mañana. Tenemos deberes? Voy a copiar los tuyos, sí? ;-)

Vamos a desayunar en McD mañana! Quieres ir allí conmigo?

19 comments:

~jeet~ said...

hahaha...xdela sampai kena soal siasat ;)

deberes, necesites escribir el cuente, recordar, sang kancil? utilizar preterito indefinido y preterito imperfecto. you creo que, nada mas

esta semana, vamos a ver una pelicula ;)

~jeet~ said...

*typo- el cuento

Kak Nora said...

Alahai, apa benda you all cakap ni, dieya? Ole!

dieya said...

jeet,
sang kancil mas? ayayay.. necesito recordar la historia. pero no pasa nada. prefierp preterito mas que subjuntivo! :-D
una pelicula, que bien! no tengo ganas de estudias mucho.. jejeje.. nos vemos manana!

aunty siti,
hehehe.. jeet kata homework minggu ni kena tulis pasal cerita sang kancil. jeet punya pasal laa ni bgtau kisah sang kancil kat cikgu, terus dia nak tau in detail so suruh kitorang tulis :-p

Nazimah said...

seriously, u have to be there very early in the morning. if not, nor parking and hell lot of people queuing at the counter. huhuhu, nak pegi gak esok, awal PAGI!!! huhuhu...

JaJa'Z said...

akak ni takde la nak merasa breakfast kat McD..beli nasi lemak bleh la..ada jual kat tepi umah ni jek...

ZuNas77 said...

McD bfast bestttt..tp takleh mkn slalu la..nanti addicted..kekeke

dieya said...

ct,
wahhh yer ker? diorg start breakfast at 4am kan? sebelum subuh i pegi! muahahaha yer2 jek la :-p

k jaja,
mcD kat kuantan takde yg buat breakfast ke? takper2 nnt dtg kl kita makan breakfast mcD yek. yg free 2 big breakfast tu dieya bagu dedua kat k jaja.. makan laa sampai pengsan!

zu,
wahahaha.. bukan dah memang sedia addicted ke zu??? ngaku jek laaa :-p

lucky said...

omg! i love mcd big breakfast!!! i penah habiskan one whole set in less than 4 mins.. pecah record! ehhehe

Mamamya said...

wahh...bestnya tp en.suami xder smpi 11st april....:( sapa nak bawa kita org??? (padan muka kan...dah belikan kete auto pun masih takut2 nak bawa...huahuahua....)

p/s: smlam suka2 kan..tu la org tua kata jgn suka2 sgt..nnti dapat 'duka'...en.suami x dapat beli note book atas sbb2 yg x dapat dielakkan...:( redha je lah 18 hari x b'on9....

JaJa'Z said...

dieya,bukan masalah tak ada..akak ni dok bukannya area bandar dik..Mcd yang ada drive truu tu kat pantai teluk cempedak nun..giler punya jauhhh

ahkakbatik said...

eksyen betui engkorang nih... kaktek cakap jawa kang..

kupon tu guna kt sini laku tak?

dieya said...

dj,
omg in 4 mins??? u tak kunyah, terus tlan mcm cookie monster ke apa.. hahaha!

k lieya,
huhuhu lama laa blog ijo tu tak beroperasi.. rindu2an laa pengujung setia dari kl dan kuantan nun. eh time ni laa k lieya nak tunjuk bakat F1. nnt merajuk plak si maroon 5 tuan baru dia tak sudi nak drive dia ;-)

k jaja,
ooo yer ker.. k jaja bukak mcd satu laa kat taman tu :-D

kaktek,
cuba try test sikit ngomong jawa.. nanti bagi makcik cleaner kat opis baca blog kaktek haa..
kaktek bawak kupon gi dallas.. mana tau dapat big breakfast texas size!

Maya Marisa said...

utk kak tek ku tersayang,
moh kita cakap jawa....

for dieya,
sunday morning pun best jugak drive thru for brekkie. paling best, dgn baju tido...hahhaa...ada berani ka???
:-P

dieya said...

maya,
lupa pulak ada sorg bini jawa kat sinih yek.. hehehe.. ngan endang u cakap jawa tak?
owh cadangan yg menarik! jom kita buat slumber party kat mcd!

Anis Syuhada Nazari said...

dah print, dah pergi n dah mkn pun.haha
thanks sis dieya! thanks to MCD also.hehe

dieya said...

anis,
wah bestnya! no prob at all :-)
i haven't gone yet, tatau sempat ke tak to catch the promo period.

cik selamah kundang said...

tq sharing.nk share balik n credit dieya nanti.

dieya said...

csk,
u r most welcome. do spread the love.. and hunger! :-D