ann’s 2Xth birthday

Another weekend birthday celebration. This time around it was Ann’s, my friend from Spanish class. So after class yesterday, a group of us went to La Bodega to celebrate it with her.


¡Bienvenidos a La Bodega! ¿Qué quieren para comer?


Bernadette and Jeet with their virgin apple mojito.


That’s the birthday girl.

By the way, that drink that I had was called “My ex-virgin” – what a name! Wonder how that could be related to something that was basically a mixture of blackcurrant and kiwi. Tasted great though.


The birthday girl couldn’t take seafood as she just pierced her ears the day before, so she went for Caesar salad with chicken.


Patatas bravas (potatoes with dips), a very popular type of tapas.


Paella con mariscos y pescados (paella with seafood and fish), yummy! Too bad Ann couldn’t have this ;-)


Crema catalana, it’s something like crème brûlée.

¡Feliz cumpleanos Ann! ¡Espero que cumplas mucho años mas!

10 comments:

Lelord said...

ekekekke ade gak ek nama air dara ngan bekas dara

Maya Marisa said...

omg dieya! first it was italian and now its spanish...wonder how u maintain the slim figure? eerr, betul ker u makan nie? hahaha...
hv a great sunday ya gal!

dieya said...

k lelord,
hahaha tu laa, masa nak order tu pun rasa segan nak sebut, tp pasal tgk mixture dia mcm best so order laa jugak :-D

maya,
ehh mesti laa makan! but gotta do portion control supaya tak terbabas ;-)
u hv a great sunday too!

Aida Rezuan said...

Dieya,
Happy belated birthday to your friend, Ann!

Memang aktiviti makan2 sungguh nih! Suma pon nampak sodap!

* patut la Jeet menyepi jek, dia gi join forces dgn you rupanya :D

JaJa'Z said...

saje jek tayang paella tu kat akak kan..nak bagi akak terliur kan..nak bagi akak gi kl cepat2 kan?????

dieya said...

aida,
thanks on ann's behalf, i ni keje jawab birthday wish org je minggu ni.. hehehe!
yeah it's a food-filled weekend and i like it! jeet menyepi coz sibuk makan paella ngan i :-D

k jaja,
yeaaaaahhhh tepat sekali! memang gambar paella tu ditujukan KHAS BUAT KAK JAJA dengan ucapan MEH LAA DTG KL~!!!

JaJa'Z said...

ish...tak menahan akak tgk menda alah tu dik...nak sangat rasa menda tuuuuuu

dieya said...

k jaja,
sekali lagi.. MEH LAA DTG KL.. MEH LA.. MEH LA..
ngehehehehehe!

~jeet~ said...

dieya, we had a good laugh, bole buat lagi ni!! ;)

maya, betul dieya makan sume, ni eye witness nye ;p

dieya said...

jeet,
haa nasib baik ada eye witness, kalu tak diorg ni tak caya i makan! next time kena amik gambar i tengah suap makanan dalam mulut laa :-D