raya sale

Shopping for raya? There’s a sale going on in Putrajaya from today till Sunday. The promo says “direct from factory”, so I guess it’s going to be really cheap. And from the brands advertised, looks like it covers lots of things from shoes to clothes to electronics.

Here’s the e-mail that I got on the promo. Happy shopping!

13 comments:

~jeet~ said...

waahh....ingatkan shopping complex je buat promo, kementerian pon ada jugak, my sis dok putrajaya, dah la dia kaki shopping, abis la duit dia bulan ni..hahaha..

el isman said...

boring nye depa tk bagi kita bonus.

dieya said...

memang tempting sungguh! if i stay in putrajaya mesti i pegi hari ni. first day is always the best, barang2 still banyak. but from kl to go there just to shop rasa tak berbaloi duit minyak + toll, unless mmg nak borong sakan laa kan.
hahaha gaji this month masuk awal kan? your sis gonna have a blast!

dieya said...

isman,
hahaha takyah tunggu bonus, duit plastik kan ada.. for everything else there's mastercard!

JaJa'Z said...

akak ni kalau promo2 maam ni memang nak pergi..dan TAKNAK pergi..sebab pk orang ramai...serabut la...

dieya said...

k jaja,
yeah kalu ramai2 org mmg serabut. biasanya promo2 mcm ni i would go early in the morning, time kedai baru bukak. cepat2 beli apa yg nak and cepat2 balik sementara org tak berapa ramai.

ahkakbatik said...

oooo sale putrajaya ni dulu slalu kaktek nmpak... depan bazar ramadan tempat peberet ku tiap kali cari lauk berbuka...arrrghhh nko nih mengimbau kenangan lama!!

salenya dlm khemah besar, sumbat barang bnyk2.... pastu org pun mnyumbat masuk dalam...

dieya said...

hehehe.. skrg ni kaktek cari lauk berbuka dlm dapur sendiri je laa yek.
owh dah selalu rupanya diorg buat promo ni, ingat ni baru first time, pasal baru tahun ni dengar kementerian buat promo besar2an hantar e-mail blast, kat radio pun ada iklan.

. de baloon. said...

ohhhh... nk pegi ah ;p sys da pegi?? ok x. if ok inform k. hehehe nk pegi jugak

Aida Rezuan said...

Dieya,

Uiks! Sales pon ada kasik formal email? Siap kasik kaler merah lagik :D

Dulu kat opis, my friends and I slalu ngular gi sales. Pernah time traffic jam and hujan, tetiba leader tepon, kasitau bos carik mana gi budak2 pompuan suma, dia nak buat meeting. Walopon kantoi, shopping tetap diteruskan! Huhu!

dieya said...

isma,
wah sanggup tu pegi all the way to putrajaya nak bershopping! i tak pergi kot, sale yg kat kl ni pun tak habis round lagi.. hahaha! if ada my friends pegi i'll let u know.

aida,
ooo ngular ye! ular sawa ke ular tedung? aik boss dah panggil pun takmo balik? semangat bershopping yg sungguh kental!

. de baloon. said...

nk g kl dis week la sys. ngan kwn2. saje shooping kt sane, nk cari baju raye.;p

dieya said...

isma,
i see. it's a good time for raya shopping, sale merata-rata. owh i heard u r getting a nephew? semangat laa tu nak shopping utk anak buah baru yek! ;-)