money shower

Got this video from a friend. Wonder which club the guy hung out at. Should have gone there when I was in Dubai :-p

Saudi man spends more than 1 million riyals in Dubai nightclub

video

I so have to learn belly dancing now!

9 comments:

Siti Roffini said...

Gosh, is it for real? Please tell me 58 is not too late for belly dancing. I can then try my luck!!!

ZuNas77 said...

Dah mcm Ali Baba baling wang emas kat pasar mcm dlm cite Ali Baba Bujang Lapok..hehe..tp tu tolong org miskin. yg ni i rasa mcm sakit hati sket sbb dah kaya, tp berfoya2, pastu lempar sejuta mcm takde makna je..Sekali turun bala padan muka..

Btw, jom join Belly Dancing class. boleh bertambah ramping..hehehe

JaJa'Z said...

ayo yoooooo....!!! dok nak bayang ni siye buat belly dancing..hehehhe

dieya said...

aunty siti,
haven't you heard, 58 is the new 18! ;-)
you should try it! after all, aren't you the "BEB" :-D

zu,
dah ramai sgt org kaya kot kat tempat diorang.. sampai bagi "derma" pun kat org kaya gaks.. hahaha!
i ada try sekali ikut vcd my fren beli.. not as easy as i thought! lenguh2 gilosss pinggang tangan kaki semua pasal satu badan kena goyang. guwe mmg tabik sama mbak inul!

k jaja,
jgn bayang je.. jom gelek sama! :-D

Erin said...

Bodohnye...i feel so insulted. stupid, chauvinist. sorry ter-emo pulak haha...

Liza said...

apalah, bagi kat charity kan lagik bagus. but i don't mind learning belly dancing nak ramping konon

dieya said...

erin,
woohoo here comes the feminist ;-p
kalu dah duit turun macam hujan babe, sapa takmo kan?

k liza,
yeah.. charities kat sana dah overloaded with donations kot?
i used to think that way too, until i watch the belly dancing show in dubai. apasal tak ramping jugak minah tu even though hari2 belly dancing? but still, worth the try!

Erin said...

Ye, sgt menyampah tgk kelakuan laki tu. Mmgla pompuan tu pun mcm hape jugak kan. Eii, xsuke...siap shove duit down her bra/baju. x boleh pkai tok2 Arab nie haha...

dieya said...

the guy punya muka pun mcm menakutkan kan.. part shove duit tu dah macam stripper kat vegas!