introducing.. mr. cute commando!

Guess what, I’ve got the pics taken by our Training Department at Kem Sungai Udang! Gone through them, there aren’t many pics of me :-( But I bet none of you care if my pics are there or not.. you are just dying to know how Mr. Cute Commando looks like!

Let’s make this a little more fun. I’m going to put up several photos of him. You guess which one he is. Hahaha! Fun fun fun!

Pic #1:

Getting ready for a group photo. I stood behind Capt. Abu. Yeah yeah I know you don’t care. Mr. CC was looking to his side.

Pic #2:

Now the real group photo. He still stood at the same spot, looking straight ahead.

Pic #3:

Fine, I’m going to make this easier. He was getting his drink served. Now we are getting somewhere, aren’t we?

Pic #4:

My oh my this one is as clear as day. If you still can’t guess I really don’t know what to say!

So what do you think? Perhaps I’m the only one in the world who thinks he’s cute! Hahaha! Ahh.. I don’t care, I still think he’s cute. You should know by now my version of “cute” is Vin Diesel, not Justin Timberlake!

P.S. If you are this guy’s wife / fiancé / girlfriend / life partner, I just wanna say it’s a purely harmless crush. I don’t even know his name! So you don’t have to worry about a thing, ok? Just be proud that someone out there thinks he’s cute ;-)

P.P.S. An entire album of pics taken during the training can be found here, courtesy of the Training Department. The first half of the album contains photos of our visit to KLIA office. Scroll drown to see the ones taken at Kem Sungai Udang.

10 comments:

-farahsu- said...

hmm..for me okla..cute kt mata ngkole tu. :P .tapi manele tahu kot2 ade ape2 ko ngan die.kenela aku prepare nak berkawat n perkahwinan ala2 tenteda masa hari kawen ko.susah tuh nak train mak2 and pak2 sedara kite.lalu bawah pedang lagi tuh nadiah oiii.patutnye ko mtk je no tipon die.u've got nothing to lose pun kan.tah2 die pun tunggu sapaan ko tak. komando2 ni nampak tough tp hati lembut tu. hehehe. :D

dieya said...

farahhhhh...wakakakaka nak gelak guling2 keluar air mata baca komen ko.. kahkahkahkahhh! tak terpikir pulak aku nak kena train satu family berkawad and lalu bawah pedang.. hahaha! part hati lembut tu yg tak bleh blah, macam cerita adnan sempit pulak "walaupun saya ni mat rempit tapi dlm hati ada taman".. hahahaha!

dah agak dah ko musti tak berkenan nyer.. you know laa my taste yg muka gangster ala2 chan ho nam.. taste ko tu pula ala2 frodo baggins.. bagus laa juga tak berebut haaa

bila nak balik? i'm starting leave tomorrow.. yeay! gong xi gong xi!

Fertzy said...

hahahahah tergelak aku korang sefamily nak berkawad satu padang....wakakakakkak

dieya.....auwwwwwww ko pasang spy la dulu dier nie dah berpunyer ke lom?? kalau free line...aper lagik, kasik register la!

hahahahha

dieya said...

hahaha ko nak join kawad jugak pun bolehhh!

noly.. apa ko pikir kem itu nenek aku yang punya??? kalu yer pon nak pasang spy sedar2 laa siapa gerangan yang nak diintip tu.. komando beb bukan sebarang org! sedangkan war zone dkt bosnia somalia lebanon all they can overcome inikan pula mata2 gelap joe jambul.. maunya spy aku tu pulak nnt yg kena tangkap kena torture segala.. hehhh mengabihkan bogheh yooo!

knitfreak-to-be said...

la... first time tgk ingatkan yang pakai baju+seluar loreng tu, coz in the 1st pic, yg tu pon toleh belakang, and dlm 3rd pic pon ade jgk, I was like... cute ke? macam tak berapa nak cute..hahaha..2 x tgk baru perasan yang lagi satu rupanya...okla, not bad ;)

dieya said...

your first guess (baju + seluar loreng) he's the chief instructor, mejar normin. org nyer garang yaa ampuuuuun.. he screams and scolds all the time. confirm dah kahwin.. dun pray pray haa miss knit! :-p

p.s. aah.. at least someone agrees with my taste. high five babe!

Erin said...

hihi, upload jgk ek gmbr dia. siap buat disclaimer yg xthn tue hehe. macho mate, best2 :)

dieya said...

hahaha.. thanks for your support.. hahahahaha!!!
disclaimer musti kena letak mate.. kalu tak nnt buatnya ada tersesat dia nyer anak bini sedara mara jiran tetangga kat sini sapa nak jawabbbbb :-p

dyanna said...

misai Dato' K?
- you don't know what to say?

dieya said...

wakakakakakakak~~!!!
that misai dato' k is the videographer, capt. abu's right hand man. wonder if we'll ever get the chance to see the video though.. hmmmm