barca is the club champion of the world!

I'm estatic beyond words. I'm in Barcelona now. Just finished watching a really nail-biting game: the Club's World Cup. Needless to say, Barca won!

After the game we went out to La Rambla to join the celebration. It was amazing! So many Barca fans jumping and singing and screaming. Flags flying. Fireworks being lit. And of course, some hooligans fighting, followed by a number of police cars arriving to control the crowd.

Barca won! Sixth title in a season, we've sweeped them clean! Visca Barca!

6 comments:

Erin said...

waah, bestnye! jeles2...hehe

Liza @ MAS said...

Nadia!!! bestnyer!! tapi sebab i tak minat sgt bola.. i tak la jeles sgt.. tapi kalau i citer ni kat laki i.. mesti dia bengang.. kekekke. :P

knitfreak-to-be said...

ooohhh...sangat jeles..sangat jeles... ;)

-farahsu- said...

aloss..ko sihat beno rupenye di sane ye. aku kt sini tgh jeles menggaban ni.klu aku tau ko nak tgk barca bleh aku kem slm pada messi..kuikuikui.take care kazern!

成人色情漫畫卡通 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dieya said...

Erin,
hahaha nasib aku baik tak pegi Juve nyer stadium.. mau ada yg pengsan kejelesan pulak nnt!

Liza,
apa lagi.. pegi laa ngan laki u!bawak batriesya skali biar dia puas berlari satu stadium!

knitfreak-to-be,
wah org yg nak pegi tgk world cup ni pun jeles jugak kah? i lagi jeles u nak g i SA! waaaa!

-farahsu-,
oh diriku teramatlah sihat, baru saja pulang pagi ni. esok mau keje sudah. don't worry aku dah kiss messi utk ko :-D