cuci kaki sebelum masuk rumah baru saya ok!

akhirnya.. siap jua rumah baruku. ala kadar jek laa kan, malas nak hias lebih2. janji ada apa yg penting dah orait. template pun guna existing template jek. bila ada masa nnt baru laa hias blingg blinggg

yg best nya, now nak pindah blog baru, rasa malas pulak nak story mory. salah sapekah itu? maybe still penat baru menghias rumah kots.. hhahahahah.. ditambah pulak hari ni ni puasa ganti. azam tahun ni nak ganti cepat2. takmo last minute cam tahun2 seblomnya. terasa pulak kelaparan hari ni, padahal semalam dinner nasi tomato punyalah banyak. kononnya dinner banyak takyah bangun sahur. haihhh.. lapar laa jugakkkk

disebabkan i feel malas to write today, kita replace dgn satu cartoon that i got from zaza.. kelakarrr!!!

2 comments:

nafnaf said...

hai dieya! naf here, from taiping.

aku link kau to my blog okey....blogg lah selalu

dieya said...

hi naf! yeah sure, nnt aku link blog hang kat aku nyer laks.. walaupun sebenarnya i'm still yet to learn how to link blogs.. hehehhe.. maklumlah baru jek join blogspot neighbourhood nih